eHerkenning is KVK en persoonsgebonden, het is echter wel mogelijk om extra bedrijven toe te voegen aan uw persoonlijke eHerkenning account. De Beheerder kan via de Beheermodule een extra bedrijf toevoegen. Ga hiervoor naar de Instellingen (het tandwiel rechtsboven in het scherm), kies daarna voor Organisaties en klik op de knop + Voeg toe

In de handleiding kunt u een uitgebreide uitleg vinden voor het toevoegen van een organisatie.