Als Beheerder kunt u in de Beheermodule gegevens beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld eHerkenningsmiddelen voor collega’s aanvragen, het telefoonnummer of e-mailadres van gebruikers voor activatie wijzigen en machtigingen van één of meerdere gebruikers toevoegen, wijzigen en verlengen. Kijk voor meer mogelijkheden, en de bijbehorende instructies in de handleiding.

Een gebruiker kan in de Beheermodule gegevens inzien, zoals uw eigen persoonlijke gegevens, uw inloghistorie en de (keten)machtigingen die aan uw eHerkenningsmiddel zijn gekoppeld.