Verlengen van de ketenmachtiging kunt u eenvoudig en snel doen in de Beheermodule door op de link ‘vraag verlenging aan’ te klikken. Deze optie kunt u vinden door bij ketenmachtigingen van relaties de juiste relatie te zoeken. De link wordt twee maanden voordat de ketenmachtiging verloopt zichtbaar, zoals te zien op de screenshot hieronder.

Inloggen Beheermodule

Meer instructies voor een intermediair om ketenmachtigingen te verlengen kunt u hier vinden.