Een nieuwe beheerder of gebruiker kunt u aanmelden via de Beheermodule. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Klik op de oranje knop Voeg toe
  2. Kies op welk betrouwbaarheidsniveau er een EH middel aangevraagd moet worden. De beheerder kan nooit een middel aanvragen dat hoger is dan het eigen niveau.
  3. Kies welke rol er aan het nieuwe EH middel gekoppeld moet worden. Beheerder of Reguliere gebruiker.
  4. Vul de persoons- en ID gegevens in van de persoon die het nieuwe EH middel gaat gebruiken.
  5. Voeg een kopie van het opgegeven identiteitsdocument toe ter controle van de ingevoerde gegevens.

Een uitgebreide instructie met schermafbeeldingen is ook te vinden in de handleiding.