Is de activeringsmail kwijt/verwijderd of  is de link in de activeringsmail verlopen? Een nieuwe activeringsmail kan door de Beheerder kosteloos opnieuw verstuurd worden via Mijn Z login. Ga naar de betreffende gebruiker en klik op “verstuur nieuwe uitnodiging”. Indien nodig kan het e-mail adres aangepast worden. De mail wordt direct verzonden naar de gebruiker.

Kunt u niet bij de activeringsmail? Neem dan contact op met Customer Service.