Zorg ervoor dat uw identiteitsbewijs (paspoort, ID-bewijs of rijbewijs) in ieder geval geldig is op het moment van aanvragen. Bij het aanvragen van eHerkenning mag u het BSN doorstrepen op het kopie identiteitsbewijs, tenzij u eHerkenning aanvraagt namens een eenmanszaak. Wilt u meer gegevens verbergen, gebruik dan de kopieID-app van de Rijksoverheid.

Kijk hier voor meer informatie over het correct en veilig aanleveren van een kopie identiteitsbewijs.