Antwoord

Nadat u een aanvraag via de website hebt gedaan ontvangt u een mail met daarin een link. Als u op de link klikt wordt het contract gedownload, deze is vervolgens op uw computer te vinden in het mapje “downloads”.
Indien u de mail niet meer kan vinden kunt u ook de aanvraag opnieuw starten en uw emailadres opnieuw invoeren in het aanvraagscherm. U krijgt dan de vraag of u uw aanvraag wil vervolgen en kunt het contract ook hier downloaden.

Heeft u een nieuwe organisatie toegevoegd via Mijn Z login, dan is het contract te downloaden in de overzichtspagina van Organisaties.

Is uw vraag beantwoord?